OOGPLUS—Din ekspert i transport af overdimensioneret og tung last

OOGPLUS er specialiseret i transport af overdimensioneret og tung last.Vi har et dygtigt team med erfaring i at håndtere projekttransport.Efter at have modtaget forespørgsler fra vores kunder vurderer vi lastens dimensioner og vægt ved hjælp af vores omfattende operationelle viden for at afgøre, om den er egnet til lastning af standardcontainer eller specialcontainer.Når lastens dimensioner og vægt overstiger containernes kapacitet, leverer vi omgående alternative løsninger ved brug af Break Bulk shipping.Ved at sammenligne omkostningerne ved container- og Break Bulk-transport vælger vi den mest optimale transportform for vores kunder.

Vores mission er at reducere transportomkostningerne for vores kunder, samtidig med at vi sikrer sikker og smidig transport af gods til destinationerne.

Her er en nylig transportsag, som vi gerne vil dele:

Vi har med succes transporteret et parti kedler og relateret udstyr til vores kunde fra Kina til Abidjan, Afrika.

Denne forsendelse stammede fra en malaysisk kunde, som købte lasten fra Kina for at blive solgt til Abidjan.Lasten bestod af forskellige typer med forskellige dimensioner og vægte, og transporttidslinjen var ret stram.

Især to kedler havde usædvanligt store dimensioner: Den ene målte 12,3X4,35X3,65 meter og vejede 46 tons, og den anden målte 13,08 X4X2,35 meter og vejede 34 tons.På grund af deres dimensioner og vægt var disse to kedler uegnede til transport med containere.Derfor valgte vi Break Bulk-fartøjet til at transportere dem.

Transport 1Hvad angår det resterende tilbehør, valgte vi at laste med 1x40OT+5x40HQ+2x20GP til transport via containerskibe.Denne tilgang reducerede de samlede transportomkostninger markant sammenlignet med at bruge Break Bulk-skib til alle laster.
Transport 2Transport 3Under selve operationen stødte vi på forskellige udfordringer, som krævede koordinering mellem forskellige parter.Vi var nødt til at få tilladelser til at transportere overdimensioneret last, straks informere kunden om at levere lasterne til havnen og sikre en særlig godkendelse til midlertidig opbevaring i havnen for at spare omkostninger på ventetid for lastbiler.
Transport 4Vi er taknemmelige for samarbejdet fra vores klient, som i sidste ende førte til en vellykket transport i Abidjan.

Hvis du har overdimensionerede og tunge laster, der skal transporteres fra Kina til andre lande, kan du stole på, at vi håndterer transporten effektivt og pålideligt.


Indlægstid: Aug-02-2023